Vissza
 
Általános szerződési feltételek HU
 
Rendelésedet 10:00- 20:00 között adhatod le. A megrendelésekre, a vállalt szállítási idő 45-180 perc. Ideális esetben szeretnénk 60-70 percre kivinni a megrendelt ételeket, de ez változhat a rendelt ételek mennyiségétől, az egy időintervallumon belül beérkezett rendelések mennyiségétől, a forgalomtól, az étteremtől való távolságtól is.
Budapesten kívüli területre csak a szabad kapacitásunk függvényében veszünk fel megrendeléseket, csak telefonon, és itt kollégánk minden alkalommal egyedi tájékoztatást ad a kiszállítás idejéről és díjáról.


Minden leadott megrendeléshez az általunk beállított, megfelelő mennyiségű szójaszószt, wasabit, gyömbért és evőpálcikát biztosítunk. Amennyiben valamelyikből többet szeretnél, természetesen rendelhetsz extra mennyiséget, amit az extrák kategóriában találsz.

Megrendelésedre vonatkozóan (amennyiben igényt tartasz rá) áfás számlát küldünk, de fontos, hogy ezt a rendelés legelején jelezd a diszpécser kollégáinknak. Az áfás adatokhoz szükséges megadnod a cég nevét, vagy magánszemély nevét, illetve a címet és ahhoz tartozó irányító számot, valamint az adószámot is. Sajnos- e feltételek hiányában nem tudjuk kiküldeni a rendelésedről szóló áfás számlát.

Utólag már nem áll módunkban áfás számlát kiállítani, ezért mindenképpen a rendelés leadása előtt jelezd!

A számla kiállítója:

Takebayashi Kft. (székhely: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 18., adószáma: 13728029-2-41)


Mivel a felvett megrendeléseket, frissen készítjük, azt lemondani, illetve azon változtatni, a megrendelés leadását követő 10-15 percben tudsz.

Észrevétellel, reklamációval fordulj bizalommal hozzánk. Ha az adott rendeléseddel van probléma, kérjük, azonnal jelezd felénk telefonon (+3613181144) vagy e-mail-en keresztül (info@sushifutar.hu), hogy mielőbb orvosolni tudjuk a hibát. 

Kérjük csak abban az esetben rendelj tőlünk, amennyiben a fentiekkel egyetértessz és elfogadod.

Köszönettel:

a Sushifutár csapat